Despre noi

Cine suntem

Dan Ujeuca - Birou de Arhitectura Individual functioneaza ca un conglomerat de firme de profil asociate, specializate pe diferite sectoare de activitate , asemena departamentelor prezente intr-o corporatie, tocmai pentru a putea oferi aceleasi servicii de calitate la un pret competitiv.

Operam in raza municipiului Galati si in apropiata vecinatate a acestuia, dar putem prelua lucrari atat in restul tarii cat si in strainatate.

Echipa noastra este formata din arhitecti si ingineri care si-au dobandit renumele prin profesionalismul de care au dat dovada de nenumarate ori prin finalizarea proiectelor in timp util si in buget, prin gradul de satisfacere al clientilor, precum si prin distinctiile dobandite la nivel national si international.

Ce va oferim

Cu mai bine de trei decenii de experienta in domeniu ne putem mandri cu un portofoliu amplu de lucrari executate sau in curs de executie, incepand cu arhitectura locuintelor unifamiliare si pana la ansambluri rezidentiale si cladiri socio-cultarale cu destinatie complexa, insa indiferent de amploarea proiectelor, clientii nostri sunt tratati cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Initial biroul nostru s-a ocupat in principal cu proiectarea ambarcatiunilor de diferite tipuri si destinatii, fapt pentru care in prezent putem oferi si servicii de proiectare si constructie a ambarcatiunilor de mici si medii dimensiuni la comanda, in hangarul propriu din portul Galati.

Desi nevoia de recreere este la fel de imporanta precumi nevoia de a avea o locuinta stabila, in Galati spre exemplu si in Romania in general, din ce in ce mai mult spatiu verde este inghitit de jungla urbana care pare sa se dezvolte haotic iar putinele parcuri sunt neglijate sau sunt slab dotate si amenajate intr-o maniera coplesita parca de inhibitii, stare care incostient se transmite si vizitatorilor. De aceea consideram ca este necesara expertiza unor arhitecti cu viziune pentru a reamenaja si reabilita ultimele oaze de verdeata si sa asiguram un mediu curat, civilizat si dotat corespunzator pentru desfasurarea activitatilor recreationale pentru toate varstele.

Realizam proiecte de reabilitare deorece recunoastem importanta conservarii constructiilor si chiar si a navelor cu valoare monumentala si a arhitecturii specifice epocii care constituie o parte semnificativa de istorie zonala si de care viitoarele generatii s-ar putea sa nu se mai bucure.

Prin insasi definitia arhitecturii incercam sa imbinam armonios utilitatea, functionalitatea si estetica obiectului de constructie fara sa ne abatem de la cerintele si nevoile beneficiarului. Designul final va fi intotdeauna modern iar solutia tehnologica propusa va fi optimizata si adaptata bugetului.

Dupa cum probabil stiti deja, o lucrare de constructie nu poate fi inceputa fara elaborarea proiectului tehnic. Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta urbana si suport pentru intocmirea documentatiei necesare elaborarii proiectelor, cuprinzand toate fazele necesare incepand cu ilustrarea conceptului prin modelare si randare 3D, studiu de fezabilitate, documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism, documentatie pentru avize, Documentatie Tehnica de Autorizatie de Construire (D.T.A.C), Proiect Tehnic (P.T.), Detalii de Executie (D.E.), Documentatie Urbanism: Plan Urbanistic de Detaliu P.U.D, Plan Urbanistic Zonal P.U.Z